Hava Durumu

Kaptanlar gemiyi terk etmedi

TFF 2. Lig ekiplerinden İnegölspor, iç transferde 36 yaşındaki Kemal Hastürk ile 1, 30 yaşındaki Raif Demir ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2018 08:15
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2018 08:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kaptanlar gemiyi terk etmedi

İÇ TRANSFER BAŞLADI

Bu sezon yeni başkanı Eşref Güç ve "alt liglerin kurt hocası" olarak değerlendirilen yeni teknik direktörü İsmail Ertekin ile şampiyonluğa oynayacak bir ekip oluşturmanın hesaplarını yapan TFF 2. Lig ekiplerinden İnegölspor, iç transferde hareketli saatler yaşıyor. Bordo Beyazlılar formasını 250 maçın üzerinde giyen 36 yaşındaki 1. kaptan Kemal Hastürk ile 1 yıllık, takımın ikinci kaptanı ve gol yollarında rakip savunma oyuncularının en çok çekindiği etkili forvetlerden birisi olan Raif Demir ile ise 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

"ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ"

İnegölspor'a yeniden sözleşme uzattığı için mutlu olduğunu söyleyen Kemal Hastürk, "Yöneticilerimiz bizlerle ilgili çok güzel şeyler söylediler. Hem de kendilerine yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Tabii öncelikle kulübüme sonra şahsıma hayırlısı olsun. Keyif verici olacak. İnegölspor hedefleri olan bir kulüp. En zor anında da hedefleri kovalamıştır. Anlaşma tüm şehrimize hayırlısı olsun" ifadelerini kullandı. Raif Demir ise, "Anlaşma iki taraf içinde hayırlı olur inşallah. Bu sene hedeflerimiz var. Herkes şampiyonluk istiyor. Biz de bunun için elimizden ne geliyorsa, yapmaya hazırız" dedi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.