Hava Durumu

Kaptanlar soruları yanıtladı

Ziraat Türkiye Kupası Final maçında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Bursaspor'un başarılı kaptanı Ömer Erdoğan ve Fenerbahçe kaptanı Alex De Souza düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2012 23:44
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2012 23:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kaptanlar soruları yanıtladı
Bursaspor'un başarılı Takım Kaptanı Ömer Erdoğan maçla ilgili olarak, karşılaşma sonrasında kupayı kaldırmak istediklerini söyledi.


Kaptan Ömer: Hak ettiğimiz yerdeyiz

Ömer erdoğan sözlerine şampiyon Galatasaray'ı kutlayarak başladı. Yarışın içinde bulunan Fenerbahçe'yi tebrik eden Kaptan Ömer Erdoğan, ''Bizim açımızdan hem sezonun son maçı, hem de uzun yıllar özlemini çektiğimiz kupa finali oynayacağız. İyi hazırlandık. İkinci yarıda başarı grafiğimiz yükseldi ve iyi mücadele edip, puanlar topladık. Sivasspor ve Eskişehirspor gibi zorlu takımları eleyerek finale geldik. Hak ettiğimiz yerdeyiz. Yarın sahada fair-play çerçevesinde maç izlettiririz. İnşallah kupayı kaldırmak bize nasip olur'' şeklinde konuştu.


Son haftaların en iyi futbol takımlarından biri olduklarını sözlerine ekleyen kaptan Ömer Erdoğan, şöyle devam etti;


''Fiziksel ve moral anlamında çok iyi durumdayız. Herkes çok istekli. Futbolcular olarak gönlümüzden geçen, İstanbul'da veya İzmir'de oynamaktı. Federasyon böyle bir karar verdi ve maçı Ankara'ya aldı. Fakat biz daha büyük bir stada daha kalabalık bir seyirci topluluğu önünde bu maçı oynamak istiyorduk ama Federasyonun bu kararına saygı duymalıyız.''



Alex De Souza: Kazanacak gücümüz var

Şampiyon olmak istediklerini, ancak bunu gerçekleştiremediklerini anlatan Alex, ''Zorlu sezonda mücadeleyi kafa kafaya götürdük ve sonuçta kaybettik'' dedi.

Alex, Galatasaray maçında oyuna başlamadığını belirterek, ''Aykut hocanın isteği bu şekildeydi. Çarşamba günkü maçta durumum belli değil. Aykut hoca 'oyna' derse, ben hazırım'' ifadesini kullandı.

Fenerbahçe camiasının kupayı istediğini ifade eden Alex, şöyle devam etti :

''Kulübümüzde herkes kupayı kazanmak istiyor. Başkan, oyuncular ve taraftarlar istiyor. Bunu kazanacak gücümüz var. Finalde iki takım var ve rakipte de bu istek ve arzu var. Benim şu ana kadar oynadığım finallerde bir maç dışında, rakip üstündü. Rakibe üstünlük sağlamak gerekiyor. Fenerbahçe'de isteğimiz, arzumuz sonsuz.''
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.