Hava Durumu

Karabük size deplasman değil

Bursaspor Karabük'e yine krallar gibi ayak bastı. Ünitimsah Karabük üyeleri meşaleler eşliğinde Yeşil Beyazlılar'a büyük sevgi gösterisinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2018 07:39
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2018 07:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karabük size deplasman değil

TOPLAM 150 MEŞALE YAKILDI
Bir gelenek yine devam etti. Bursasporlu futbolcular Karabük'te yine coşkulu bir şekilde karşılandı. Uzun kara yolculuğu sonrasında Karabük'e ulaşan Bursasporlu futbolcuları taraftarlar bağırlarına bastı. Konaklanacak otelin güzergahında bayraklar ve meşaleler eşliğinde uzun bir koridor oluşturan Yeşil Beyaz sevdalıları yaktıkları meşalelerle görsel bir şov oluşturdu. Ünitimsah Karabük üyelerinin organizasyonuna yaklaşık 150 taraftar katıldı. Karşılama için 150 meşale aynı anda ateşlendi. Yeşil Beyazlı futbolcular gördükleri manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

PABLO BATALLA'YA ÖZEL PLAKET
Yeşil Beyazlı taraftarlar teknik direktör Mustafa Er ve kaptan Batalla'yla bir araya gelirken, başarılar diledi. Taraftarlar ayrıca Pablo Martin Batalla'ya Bursaspor'a yaptığı hizmetlerden dolayı plaket takdim etti. Yaptıkları tezahüratlarla takıma moral veren Yeşil Beyazlılar'ın Karabük caddelerinde 'Karabük size deplasman değil' şeklinde tempo tutması dikkatlerden kaçmadı. Karşılamayla ilgili görüşlerini aktaran Yeşil Beyaz sevdalıları, "Aylardır bugün için bekliyorduk. En sonunda takımımızı Karabük'te karşıladık. İnşallah maçtan da gülerek ayrılacağız" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.