Hava Durumu

Karaca rakip tanımıyor!

Karacabey Belediyespor TFF 3. Lig 3. Grup 21. hafta maçında Fatsa Belediyespor'u İlker Avşar ve Anıl Yıldırım'ın golleriyle yenerek play-off potasındaki yerini sağlamlaştırdı.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2019 07:09
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2019 07:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karaca rakip tanımıyor!

Hasan Şermet yönetiminde bu sezon başarılı bir grafik çizen Karacabey Belediyespor, play-off hedefine emin adımlarla ilerliyor. Bursa ekibi TFF 3. Lig 3. Grup 21. hafta karşılaşmasında sahasında düşme hattında yer alan rakibi Fatsa Belediyespor'u 2-1 mağlup ederek üst üste 3. galibiyetini aldı. M. Fehmi Gerçeker Stadyumu'nda oynanan maça iyi başlayan Bursa ekibi, 39. dakikada İlker Avşar'ın attığı golle soyunma odasına 1-0 önde gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısına etkili başlayan taraf Fatsa Belediyespor oldu ve Hüseyin Atasoy'un 59. dakikada attığı golle skora 1-1'lik dengeyi getirdi. Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran Karacabey Belediyespor, 63. dakikada penaltı kazandı. Kazanılan penaltıda topun başına geçen Anıl Yıldırım topu filelerle buluşturdu ve maçın skorunu belirledi. Mavi Siyahlılar 22. hafta maçında 17 Şubat Pazar günü deplasmanda Gölcükspor ile karşılaşacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.