Hava Durumu

Karacabey Belediyesi'nden eğitime dev destek

Karacabey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hikmet Tetik, 5 milyonluk yatırıma imza atarak bölgeyi önemli bir eğitim üssü haline getiren Karacabey Belediyesi'ne teşekkür ziyaretinde bulundu

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2017 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2017 17:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karacabey Belediyesi'nden eğitime dev destek

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hikmet Tetik, bölgedeki eğitim faaliyetlerine desteklerinden ötürü Başkan Ali Özkan'a şükran plaketi takdim etti. Okul Aile Birliği Başkanı Nurdan Bayır ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, belediyenin desteğinden duydukları memnuniyeti ileten Okul Müdürü Tetik, öğrenciler ve velileri adına kendisine teşekkür etti.

Başkan Ali Özkan, "Bizler yaptığımız icraatlarda, eğitimi daima ayrı bir tarafta tutuyoruz. Geleceğimizin daha parlak olması için yıllık bütçemizin önemli bir bölümünde, somut yatırımlar çerçevesinde eğitim faaliyetlerini destekliyoruz. Bu kapsamda sizlerden gelen bu teşekkür ziyareti bizleri daha da onurlandırdı. Umuyoruz ki bölgenin parlayan yıldızı olan bu okulumuzda çalışan öğrencilerimiz de bu sunduğumuz imkânlarımızı taçlandırmaya devam edecekler" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.