Hava Durumu

Karacabey Belediyesi'nden sağlık çalışanlarına C vitamini takviyesi

Bursa'da Karacabey Belediyesi bağışıklık sistemini güçlendirmek için 14 ton portakalı ilçede görev yapan sağlık çalışanları ve hijyen, temizlik, dezenfekte işlemlerini yürüten belediye çalışanlarına ikram etti.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2020 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2020 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karacabey Belediyesi'nden sağlık çalışanlarına C vitamini takviyesi

Karacabey Belediyesi, ilçede koronavirüs ile mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürürken, bu süreçte görevlerini aksatmadan görev yapan başta sağlık personeli olmak üzere belediye personelini de unutmadı. Temin edilen 14 ton portakalı ilçede özveriyle görev yapan sağlık çalışanlarına ve belediye çalışanlarına ikram etti. Ekipler, sağlık personeline ve belediye personeline 1'er kasa olacak şekilde portakal dağıtırken, bu zorlu dönemde görevlerini layıkıyla yerine getirmeye çalışanlara bir nebze de olsa moral vermiş oldu

HEPSİNE GÜÇ KUVVET DİLİYORUZ

Tüm dünyanın olduğu gibi ülkemizin de koronavirüs salgınıyla mücadeleden dolayı zorlu bir dönemden geçtiğini aktaran Belediye Başkanı Ali Özkan, bu süreçte toplum sağlığının korunması için yoğun gayret gösteren sağlık çalışanları gibi hijyen, temizlik ve dezenfekte işlemlerini özveriyle yürüten belediye personeline de teşekkür etti. Herkesin ortak mücadelesi ve özverisi ile bu zorlu süreci en hızlı şekilde atlatacaklarına inandığını belirten Başkan Özkan, ekiplere başarı dileklerini iletti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.