Hava Durumu

Karacabey'de Altunsoy dönemi

Mavi Siyahlılar 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Nevzat Dinçbudak ile yolları ayırma kararı alırken, yerine ise deneyimli teknik adam Namık Altunsoy ile anlaştı.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2017 09:06
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2017 09:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karacabey'de Altunsoy dönemi

Tolga ÖZTAŞ'ın özel haberi...

Geçtiğimiz sezon ligde kalmayı son anda başaran Bursa temsilcisi kolları sıvadı

DİNÇBUDAK GİDİYOR

Spor Toto 3. Lig'de mücadele ettiği ilk sezonda küme düşme korkusu yaşayan Karacabey Birlikspor'da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Başkan Uğur Koçak yönetimindeki Mavi Siyahlılar ilk olarak 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Nevzat Dinçbudak ile yolları ayırmaya çalışıyor. Karacabey Birlikspor'da Dinçbudak ile yolların ayrılmasından sonra 52 yaşındaki deneyimli teknik adam Namık Altunsoy ile sözleşme imzalanacak. Altınsoy daha önce Tokatspor, Karsspor, Ünyespor, Diyarbekirspor ve Refahiyespor'da çalıştı. Deneyimli teknik adam geçtiğimiz sezon ise 3.Lig 1.Grup'ta Van BB ile play-off savaşı vermişti.

MASRAFTAN KAÇILMAYACAK

Yeni teknik direktörünün imzasını bekleyen Karacabey Birlikspor, şu ana kadar Çorum belediyespor'dan stoper İmam Almas, Ankara Demirspor'dan sağ kanat Emre Akdağ, Muğlaspor'dan ön libero Yasin Tosun ve Sancaktepe Belediyespor'dan sağbek Doğancan Topal'ı kadrosuna kattı. Mavi Siyahlılar kalan transferlerini resmi imzanın ardından Namık Altunsoy'un hazırlayacağı rapora göre yapmaya devam edecek. Ayrıca Karacabey Birlikspor'un 2. Lig için masraftan kaçınmayacağı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.