Hava Durumu

Karacabey'de "Başkanımla Okuyorum" projesi tam gaz

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından başlatılan ve ilçedeki öğrenciler ile gerçekleştirilen 'Başkanımla Okuyorum' projesi devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2019 19:40
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2019 19:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karacabey'de "Başkanımla Okuyorum" projesi tam gaz

Belediye Başkanı Ali Özkan, bu hafta İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri bir araya geldi. Lise Müdürü Mehmet Çifci'nin de hazır bulunduğu programda konuşan Başkan Ali Özkan, 3 yıl önce başlattıkları "Başkanımla Okuyorum" projesine ilgiden oldukça memnun olduklarını ve merkez kırsal ayırt etmeden bütün öğrencilere kitap okuma sevgisini aşılamak istediklerini söyledi.

Özkan, "Eğitim ve öğretime büyük önem veriyoruz. Bu projemizle de öğrencileri kitap okumaya teşvik etmek istiyoruz. Kitap okumanın geleceğimiz açısından çok büyük önemi var. İnsanlar kitaplardan faydalanarak kendi geleceğine şekil verir. Bu alışkanlığı küçük yaşlarda kazandırmak en büyük yatırımlardan biridir" dedi.

Okuma alışkanlığının kişinin hayâl gücünü geliştirdiğine dikkat çeken Özkan, çok kitap okuyan kişilerin kelime hazinesinin de gelişeceğini kaydetti. Özkan, kitapların bilgilendirici özellikleri olduğunu dile getirerek, "Okumak aynı zamanda hâfızanın ve dikkatin gelişmesine katkıda bulunur. Ne kadar çok okursanız o kadar çok bilgi sahibi olursunuz. Bol bol okuyarak kendinizi geliştirmeyi ihmâl etmeyin. Kitap okumak her yaş için uygundur" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.