Hava Durumu

Karacabey'de örnek turnuva

27 Ocak'ta start alan Bakırköy Köyler Ligi'ne Karacabey ve Mustafakemalpaşa'dan toplam 20 takım katıldı. Turnuvanın final maçı ise 25 Mart 2018 Pazar günü Yeşilova ve Bakırköy takımları arasında oynanacak.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2018 08:33
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2018 08:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karacabey'de örnek turnuva

HEYECAN DOZU YÜKSEK

Karacabey ve Mustafakemalpaşa ilçeleri arasında toplam 20 amatör futbol takımının iştirak ettiği 'Madde bağımlılığına ve uyuşturucuya hayır' sloganıyla Karacabey'de düzenlenen turnuvada sona gelindi. 27 Ocak 2018'de start alan ve futbolseverlerin yakından takip ettiği turnuvada şu ana kadar her cumartesi ve pazar günleri olmak üzere 4'er müsabaka oynandı. Oynanan maçlar sonrası finale adını yazdıran iki ekip Yeşilova ve Bakırköy final karşılaşmasında 25 Mart Pazar günü şampiyonluk için karşılaşacak. 3.'lük müsabakası ise aynı gün Hamidiye ve Çördük ekipleri arasında oynanacak.

GENÇLER SPORLA BULUŞTU

Organizasyon sorumlusu Zeki Güçün turnuvaya dair yaptığı açıklamalarda turnuvanın Karacabey ve Mustafakemalpaşa ilçeleri arasında birliktelik oluşturduğunu, hem de gençlerin kendilerini spora adapte ederek kötü alışkanlıklardan korunduklarını söyledi. Güçün, "Hem ilçe halkımız hem de genç kardeşlerimiz için faydalı bir turnuva düzenlediğimizi düşünüyoruz. Yaklaşık 2 aylık sürecin sonunda pazar günü final maçını oynayacağız. Sloganımızı 'Madde bağımlılığına ve uyuşturucuya hayır' olarak belirledik. Gençlerimiz spor yaparak kötü alışkanlıklardan uzak duruyorlar" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.