Hava Durumu

Karacabey'e evinde şok!

TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Karacabey Belediyespor 3. hafta maçında sahasında 1461 Trabzonspor'a 2-1 mağlup olarak bu sezonki 2. mağlubiyetini aldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2018 08:08
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2018 08:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karacabey'e evinde şok!

Lige ilk hafta aldığı Adliyespor galibiyetiyle start veren TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Karacabey Belediyespor'da işler kötü gidiyor. Geçtiğimiz hafta Muğla deplasmanından puansız dönen Bursa ekibi bu hafta da sahasında 1461 Trabzonspor'a 2-1 mağlup olarak ligde üst üste 2. mağlubiyetini aldı. M. Fehmi Gerçeker Stadyumu'nda oynanan maça iyi başlayan konuk ekip soyunma odasına 11. ve 29. dakikalarda Burak Temir'in ayağından bulduğu gollerle 2-0 önde girdi.

2 KIRMIZI KART VAR

Karşılaşmanın ikinci yarısında ilk yarıya nazaran biraz daha derli toplu bir görüntü çizen Karacabey Belediyespor, 47. dakikada Muhammed Aktürkoğlu'nun ayağından bulduğu golle farkı 1'e indirdi. Bursa ekibi bu dakikadan sonra ciddi pozisyonlar yakalasa da beraberliği yakalayamadı ve sahadan 2-1'lik skorla yenik ayrıldı. Ayrıca konuk ekipte 86. dakikada İsmail Karakaş ve Karacabey ekibinde 88. dakikada Emirhan Çolak kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Ligde 3 puanı bulunan Bursa ekibi önümüzdeki hafta Fatsa Belediye deplasmanına gidecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.