Hava Durumu

Karacabey'e kreş müjdesi

- Karacabey Belediyesi, kreş ve çocuk bakımevini hizmete açmaya hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2016 09:45
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2016 09:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karacabey'e kreş müjdesi
Son iki yıldır Karacabey Belediyesi’nin geliştirdiği çeşitli sosyal proje ve aktivitelerle, kentin sosyal yapısında gözle görülür bir artış yaşanırken, belediyenin ilçedeki “Kreş ve Çocuk Bakımevi” ihtiyacına da el atması, Karacabey halkından tam not almayı başardı. Karacabey Esentepe Mahallesi’ndeki TOKİ konutlarına ait olan ve şu ana kadar hiç kullanılmayarak, atıl durumda olan büyük bir alana yayılmış sosyal tesislerin, ilçeye kazandırılması adına hareket geçti. Gerekli yazışma ve prosedürleri tamamladığı belirtilen alan için Kreş ve Çocuk Bakımevi’nin önümüzdeki sonbahar aylarında Karacabeylilerin hizmetine sunulacağı bilgisi verildi.

Önceki gün, Belediye Meclis Üyesi Ertem İşçan, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Vural ve Kültür ve Sosyal İşler Müdür Esra Taştekin Palabıyık ile birlikte, Karacabey Belediyesi Kreş ve Çocuk Bakımevi olarak hizmet verecek olan tesisin yer alacağı bölgeyi inceleyen Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, tesislerde sportif, kültürel, zihinsel kişisel gelişim ve çocuk oyun alanları ile parkların yer alacağını kaydetti.

Karacabey’in ekonomik ve turizm değerlerine yönelik gösterdiği büyük atılımın yanı sıra, kültürel ve sosyal konular açısından da dikkat çekici başarılara imza atmasının, Bursa ve ülke kamuoyunun haklı takdirini kazandığını belirten Belediye Başkanı Ali Özkan, yakalanan bu başarılardan dolayı büyük gurur duyduklarını dile getirdi.

Başkan Ali Özkan ayrıca, ilçenin atıl durumdaki ve harekete geçirilmemiş tüm değerlerinin adeta ayağa kaldırılarak, ‘Modern ve Çağdaş Kent Karacabey’ hedefine kararlılıkla ilerlendiği mesajını da verdi. Öte yandan belediyeden yapılan açıklamada, özellikle çalışan annelerin büyük ihtiyaç duyduğu ve 3 ile 6 yaş grubu aralığındaki çocuklara, yılın 12 ayı hizmet verilmesi planlanıyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.