Hava Durumu

Karacabey tam gaz!

16 Temmuz'dan bu yana Erzurum Palandöken'de kamp yapan Mavi Siyahlılar, önceki gün BB Erzurumspor'a 1-0 yenilirken, ikinci maçında yarın Ankara Demirspor ile karşılaşacak.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2017 09:46
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2017 09:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karacabey tam gaz!

RAKİP ANKARA DEMİR

Bursa'yı Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta temsil edecek Karacabey Birlikspor'da yeni sezon hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Teknik Direktör Namık Altunsoy yönetiminde 16 Temmuz'da Erzurum Palandöken'de kampa giren Mavi Siyahlılar, 28 Temmuz'a kadar çalışmalarını burada sürdürecek. Karacabey Birlikspor yeni sezon öncesi Palandöken'de çıktığı ilk hazırlık maçında BB Erzurumspor'a 1-0 mağlup oldu. Mavi Siyahlılar yarın Ankara Demirspor ile karşılaşacak ve perşembe günü Erzurum kampını noktalayacak.

İLYAS'TAN 2 YILLIK İMZA

Karacabey Birlikspor, Erzurum kampının ardından 3 günlük izin yapacak ve 1 Ağustos'ta bu kez Nevşehir'de 2. etap çalışmalarına start verecek. Mavi Siyahlılar Nevşehir'de 4 hazırlık maçı yapacak. 13 Ağustos'ta Bursa'ya dönecek Karacabey Birlikspor yine 3 günlük iznin ardından normal lig çalışmalarına başlayacak. Mavi Siyahlılar dün ayrıca Darıca Gençlerbirliği'nden 25 yaşındaki solbek İlyas Yılmazer'i kadrosuna kattı.

Karacabey Birlikspor'un 2 yıllık sözleşme imzaladığı İlyas, daha önce Pendik, Fenerbahçe ve İnegölspor gibi takımların formasını giydi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.