Hava Durumu

"Karacabey Tarım Fuarı" açıldı

Bursa'nın Karacabey ilçesinde bu yıl 6'ncısı düzenlenen "Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı" başladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2017 19:25
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2017 19:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Karacabey Tarım Fuarı" açıldı

12 bin metrekare kapalı alana kurulan Karacabey Tarım Fuarı kapılarını açtı. 200 markanın ürünlerini teşhir ettiği fuar büyük ilgi gördü. Ömer Matlı Kapalı Pazar Yeri'ndeki fuara CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Karacabey Kaymakamı Yusuf Gökhan Yolcu, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ve çiftçiler katıldı. Bursa Ticaret Odası Başkanı Özer Matlı, "Karacabey benim için ayrı bir önem arz ediyor. Çünkü doğup büyüdüğüm yer. Ben buraya Bursa merkezden bakıyorum. 600 yıllık Osmanlı'yı doyuran Karacabey bugün ziraî gelişmeleri bitirmiş, farklı şeylerin söylendiği bir şehir haline gelmiştir. Fuar alanımızdan gördüğümüz gibi, Karacabey'e yetmeyen bir fuar alanı var" dedi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nın' ltıncısını düzenlediklerini hatırlatarak, "Biz nerede tarım, orada varım diyoruz. Fuar alanına baktığımızda tarımla ilgili bütün kurumları bir arada görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Karacabey'imiz sadece ziraî ürünleri üreten bir merkez olmaktan çıkmış, sanayi ile de bunu taçlandırmış bir ilçemizdir" diye konuştu.

Milletvekili Orhan Sarıbal, fuarı düzenleyenlere teşekkür ederken, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise, "Üretimin artması, çiftçinin pazar bulmaları için çalışıyoruz. Tarımı, hayvancılığı en güzel şekilde yapabilmeleri, sektörlerin gelişmesi için büyük bir buluşma. Her yıl gelişerek devam ediyor. Artık bu alan bu fuara yetmiyor. Karacabey üreten bir merkez. Karacabey çalışkan insanların merkezi. Buradaki insanlar üretiyor ve kazanıyor" ifadelerini kullandı.

Çeşitli tarım makinelerinin yer aldığı fuar hafta sonuna dek gece saat 22.00'ye kadar gezilebilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.