Hava Durumu

Karacabey uçtu gidiyor!

TFF 3.Lig 3. Grup'ta açık ara farkla liderlik koltuğunda oturan Karacabey Belediyespor, 27. hafta maçında deplasmanda Medicalpark Batman Petrol Spor'u Said Can Açıkalın'ın golüyle 1-0 yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2020 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2020 08:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karacabey uçtu gidiyor!

Bursa'nın alt liglerinde mücadele eden takımlarının şampiyonluk hasretine son vermeye çok yaklaşan Karacabey Belediyespor hedeften sapmıyor. Erdoğan Yılmaz yönetimindeki Mavi Siyahlılar, deplasmanda kümede kalma savaşı veren Batman ekibini 1-0 mağlup ederek şampiyonluk iddiasında hız kesmedi. Batman Yeni Şehir Stadı'nda oynanan mücadelenin 35. dakikasında Said Can Açıkalın ile öne geçen Mavi Siyahlılar maç sonuna kadar skoru korudu ve karşılaşmadan 1-0 galip ayrılmasını bildi.

FARK 19'A ÇIKTI

Karacabey Belediyespor aldığı bu sonuçla puanını 62'ye yükselterek, en yakın takipçisi olan Somaspor'un da Yozgatspor'a 2-1 mağlup olmasıyla birlikte aralarındaki puan farkını 19'a yükseltti. 14 maçlık galibiyet serisi yakalayan Karacabey, galibiyet sayısını 18'e yükselterek Lig'in tamamlanmasına 7 hafta kala şampiyonluk iddiasını iyiden iyiye güçlendirdi. Ev sahibi Batman Petrol Spor ise 27 puanda kalarak ateş hattından çıkamadı. Karacabey temsilcisi 28. hafta mücadelesinde sahasında Kelkit Belediyespor'u konuk edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.