Hava Durumu

Karadayı bütün ödülleri topladı

İzlenme rekorları kıran 'Karadayı', 'Televizyon Yıldızları' ödüllerine damgasını vurdu. Törene tam kadro katılan ekip 'En İyi Dönem Dizisi' ve 'En İyi Yönetmen' dahil 7 dalda ödül aldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2014 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2014 11:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karadayı bütün ödülleri topladı
atv’nin reyting rekorları kıran dizisi ‘Karadayı’ ödüle doymuyor. Magazin internet sitesi 'www.ayakligazete.com’un geleneksel hale gelen ‘Televizyon Yıldızları’ töreninde sevilen dizi 7 ayrı kategoride ödüle layık görüldü.

Le Meridien Otel’de düzenlenen gecede Karadayı ekibi tam kadro hazır bulundu. Bergüzar Korel beyaz kıyafetiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Oyuncular ve ekip gece boyunca çektikleri fotoğrafları sosyal medya üzerinden paylaştı. Kenan İmirzalıoğlu ise mutluluğunu “3 yıldır özenle çalışıyoruz. Ödül almak çok sevindirici” şeklinde dile getirdi.

Son zamanlarda reyting kurbanı olan diziler sorulunca da “Biz doğru hikayeyi, doğru sinerjiyi yakaladığımızı düşünüyorum. Bu sezon finalimiz olacak” yanıtını verdi. 

"BANA DEĞİL GENÇLERE VERİN"

Dizide sürekli ağlayan Korel ise bu durumu “Ben çok ağlıyorum napayım. Senaristler sağolsun beni sulu göz yaptılar” şeklinde özetledi. 'Aramızda Kalsın' dizisiyle ‘En İyi Komedi Dizisi Erkek Oyuncu’ ödülünü alan Uğur Yücel'se herkesi şaşırttı. Ödülünü dizinin oyuncularından Ferit Aktuğ'a takdim eden Yücel, gençlerin ödül alması gerektiğini söyleyerek “Bana artık ödül vermeyin” dedi. 
  
AÇIK ARA ÖNDE!

En İyi Dönem Dizisi: Karadayı n En İyi Dönem Dizisi Kadın Oyuncu: Bergüzar Korel , En İyi Dönem Dizisi Erkek Oyuncu: Kenan İmirzalıoğlu , en İyi Dönem Dizisi Yardımcı Kadın Oyuncu: Melek İpek Yalova , En İyi Dönem Dizisi Yardımcı Erkek Oyuncu: Rıza Kocaoğlu , En İyi Yönetmen: Karadayı , En İyi Senaryo: Karadayı , En İyi Drama Dizisi: Medcezir , En İyi Gençlik Dizisi: Güneşi Beklerken , En İyi Komedi Dizisi: Aramızda Kalsın  , En İyi Polisiye Dizisi: Kaçak
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.