Hava Durumu

Karakolda seks skandalı! 4 farklı kadınla...

İngiltere'de bir polis memuru, görev esnasında dört farklı kadınla cinsel ilişkiye girmekle suçlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2015 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2015 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karakolda seks skandalı! 4 farklı kadınla...
The Mirror'ın haberine göre; Birmingham Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, Adam Rushton adlı polisin bir kadını ayartıp, çalıştığı karakolda kelepçeli fantezi yaptığı ifade edildi. 

Polis üniformasıyla çektiği çıplak 'selfie'leri kadınlara gönderdiği öne sürülen Rushton'ın, ihbarda bulunan insanların evlerine girip telefon numarasını bıraktığı da iddia edildi.  

Savcı Duncan Bould mahkemede, polis şefinin 17 yaşındaki genç kızların da aralarında bulunduğu kadınlarla ilişki yaşadığı, bir kısmıyla ise seviştiğini anlattı. 

"SESSİZ OL DEDİ VE..."

Bould'un iddiasına göre; polis memuru, bir kadını devriye arabasına alıp çalıştığı karakola götürdü. 

"Hava karanlıktı. Sessiz olmasını söyleyip kadını ofisine aldı" diyen savcı, şöyle devam etti: "Daha ileri gittiler. Kadın onu kelepçeledi. Daha da ileri gideceklerdi ama rahatsız oldular ve çıkmak zorunda kaldılar." 

Tanık olarak dinlenen kadınlardan biri, Rushton'la bir hırsızlık olayı sonrası evine geldiği sırada tanıştığını anlattı. "Çok çalkantılı bir özel hayatım vardı. Adam çok yakışıklı ve sempatikti. Bir şeye ihtiyacım olursa onu arayabileceğini söyledi" diyen kadın, ifadesinde şunları anlattı: 

"KORKTUĞUMU FARK ETMİŞ OLMALI Kİ"

"Birkaç hafta sonra eve giderken, Adam'ın evimin orada beklediğini gördüm. Çünkü korktuğumu ve tedirgin olduğumu fark etmişti. Bana mesaj atıyordu ve bazen bel altı fotoğraflarını gönderiyordu." 

Hakkındaki "devlet dairesinde görevi kötüye kullanmak" ve "izin almadan kadınların bilgilerini elde etmek" suçlamalarını reddeden Rushton'ın, iddiaların ortaya çıktığı 2013 başlarında açığa alındığı belirtildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.