Hava Durumu

Karaman'a tek gol yetti

15 Yaş Elit Lig 3. hafta maçında ligin iddialı takımlarından Yeni Karamanspor, deplasmanda Fethiye İdman Yurdu'nu son dakikada attığı golle 1-0 mağlup ederek önemli 3 puanın sahibi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 07:53
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 07:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karaman'a tek gol yetti

HABER I Samet ZİNCİRİOĞULLARI I

İLK YARI SUSKUN

15 Yaş Elit Lig 3. hafta maçında ligin iddialı takımlarından Yeni Karamanspor, deplasmanda Fethiye İdman Yurdu'nu son dakikada attığı golle 1-0 mağlup ederek önemli 3 puanın sahibi oldu. Fethiye sahasında yoğun yağış altında oynanan karşılaşmaya iki takım da kontrollü başladı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk yarı sonunda her iki takım da girdiği pozisyonları değerlendiremedi ve müsabakada ilk bölüm golsüz sona erdi.

SON DAKİKADA SONUÇ

Mücadelenin ikinci yarısına rakibine oranla daha istekli başlayan konuk ekip Yeni Karamanspor, Berkay ile ciddi ataklar yakalasa da sonuç alamadı. Fethiye ekibi ise rakip kalede ciddi pozisyon üretmekte zorlandı. Mavi Beyazlılar ise aradığı golü 70. dakikada buldu. Hızlı gelişen atakta sol kanattan topla buluşan Burak'ın ortasında Ahmet Mert Apaydın düzgün bir vuruşla golü attı ve Mavi Beyazlılar 1-0 öne geçti. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Yeni Karamanspor sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu. n Samet Zinciroğulları

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.