Hava Durumu

Karaman Sağlam’ı geride bıraktı

Teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde 10 maça çıkan Bursaspor, bu karşılaşmalardan 7 galibiyet 3 mağlubiyet aldı. Ertuğrul Sağlam’ın istifasının ardından göreve gelen Hikmet Karaman, 10 karşılaşmada 7 galibiyet alarak Sağlam’ı geride bıraktı.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2013 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2013 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karaman Sağlam’ı geride bıraktı

Ertuğrul Sağlam, bu sezon yeşil beyazlı takımın başında 19 maça çıkarken bu karşılaşmalarda sadece 6 galibiyet elde etti.
 
Yeşil beyazlı ekip Karaman yönetiminde oynadığı 5 deplasman maçında 3 galibiyeti Karabükspor, Mersin İdmanyurdu ve Antalyaspor karşılaşmalarında alırken evinde oynadığı 4 maçtan da 3 puanla ayrıldı.
 
Karabükspor’u deplasmanda 3-0 yenen yeşil beyazlı ekip, evinde de Sanica Boru Elazığspor’u 1-0 mağlup etti.Gaziantepspor deplasmanından 2-1 yenilgiyle dönen Bursaspor, Sivasspor’u evinde 1-0 mağlup ederken deplasmanda Fenerbahçe’ye 4-1 yenildi.
 
Yeşil beyazlılar, Trabzonspor maçında da 3-2 yenilirken ligin 27’inci haftasında deplasmanda Kasımpaşa’ya 2-0 mağlup oldu.
 
28’inci haftada kendi sahasında Beşiktaş’ı 3-0 mağlup eden Bursaspor, deplasmanda da Mersin İdmanyurdu’nu tek golle yendi.Yeşil beyazlılar en son deplasmanda oynadığı Antalyaspor maçından 1-0 galibiyetle ayrıldı.
 
ÜST ÜSTE 3 MAÇTAN GALİBİYETLE AYRILDI
 
Süper Lig’in 30’uncu haftasında deplasmanda Medical Park Antalyaspor’u tek golle geçen Bursaspor, bu sezon ilk kez üst üste 3 maçtan galibiyetle ayrıldı.
 
Ligde son 3 haftada oynanan Beşiktaş, Mersin İdmanyurdu ve Medical Park Antalyaspor karşılaşmalarında sahadan 3 puan ile ayrılan Bursaspor, bu karşılaşmalarda da kalesinde gol görmedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.