Hava Durumu

Karaman Timsah Arena'ya hayran kaldı

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile birlikte gezdiği yeni stadyuma hayran kaldı. Karaman, “İnşallah Bursaspor Avrupa Kupası mücadelesini bu stadyumda verecek” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2013 10:11
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2013 10:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karaman Timsah Arena'ya hayran kaldı

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan UEFA standartlarındaki 45 bin kişilik yeni stadyum inşaatını gezdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile birlikte inşaat alanına gelen Karaman, tribünleri gezip, stadyumun teknik özellikleri hakkında Başkan Altepe’den bilgi aldı. Stadyumun üst katının tamamen localarla çevrili olmasından etkilenen Karaman, “Tribünlerde her açıdan saha mükemmel görünüyor. Seyir zevki oldukça yüksek bir stadyum olacak. İnşallah Bursaspor Avrupa kupası mücadelesini bu stadyumda verecek. Böyle bir eseri Bursa’ya kazandıran başkanımız Altepe başta olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

“YENİ ZAFERLER BURADA YAŞANACAK”

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de yaklaşık 180 bin metrekarelik inşaat alanı ile Büyükşehir Belediyesi tarafından bu dönem hayata geçirilen en büyük tesis olma özelliği taşıyan stadyumda kaba inşaatın tamamlandığını, ince işçilikler, cephe ve çatı kaplama işlerinin de hızla devam ettiğini söyledi.

Stadyumun Bursa için en önemli anıtsal yapılardan biri olduğunu dile getiren Başkan Altepe, “Çalışmalar hızla sürüyor. Bir taraftan cephe kaplamaları devam ederken, çatı ile ilgili parçaların montajına da başlandı. Kısa zamanda inşaatı bitirip, Bursasporumuzun yeni zaferlerini bu stadyumda yaşamasını istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.