Hava Durumu

Karamollaoğlu'nun pasaportu iptal edildi! Açıklama geldi...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, katıldığı canlı yayında pasaportunun iptal edildiğini açıkladı. Karamollaoğlu, "İsmimin başına 'terör' ifadesi eklenerek pasaportum iptal edildi" dedi. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nden ise iddiaya yanıt geldi.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2019 19:41
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2019 19:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karamollaoğlu'nun pasaportu iptal edildi! Açıklama geldi...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, pasaportunun iptal edildiğini açıkladı. Halk TV'de programa katılan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bir süre önce yurt dışında çıkmak için pasaportunu yenilemek üzere nüfus müdürlüğüne gittiğini ancak kendisine pasaport verilmediğini, gerekçe olarak isminin terörle iltisaklı isimler arasında göründüğünün söylendiğini açıkladı.

"SİZİN İSMİNİZİN KARŞISINA TERÖR YAZMIŞLAR"

Karamollaoğlu, "Seçimlerden sonra pasaportumu değiştirmek için nüfus müdürlüğüne gittim. Nüfus müdürü sıkıldı, falan dedi. 'Efendim biz size pasaport veremeyiz' dedi. Niye veremezsiniz dedim. 'Sizin isminizin karşısına terör yazmışlar' dedi." ifadelerini kullandı.

AÇIKLAMA GELDİ

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nden, sosyal medyada yer alan Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu'na pasaport verilmediği iddialarıyla ilgili yapılan açıklamada, "Genel Müdürlüğümüz işlemlerinde Sayın Karamollaoğlu'na ilişkin herhangi bir şerh ve kayıt söz konusu olmayıp, kişinin 06.07.2018 tarihinde başvurusu üzerine adına 13.07.2018-10.07.2023 tarihine kadar geçerli Diplomatik Pasaport düzenlendiği 12.07.2018 tarihinde kendisine teslim edildiği ve pasaportun aktif olduğu tespit edilmiştir" denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.