Hava Durumu

Karar değişmezse yarın Bursa'da

31 yaşındaki tecrübeli golcü futbolcu 2 yıllık sözleşmeyi 3 yıllığa çevirmek isteyince transfer arapsaçına döndü. Dün gece yine karar değiştiren Doumbia 2 yıllık teklife 'evet' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2018 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2018 08:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karar değişmezse yarın Bursa'da

Haber ISüha GÜRSOYI

YÖNETİM RESTİNİ ÇEKTİ

Bursaspor'da Seydou Doumbia konusunda tam bir bilgi kirliliği yaşanırken, dün gece geç saatlerde önemli bir gelişme yaşandı. Günlerdir menajerlerin Portekiz'de yaptıkları görüşmelerde iş en baş noktaya dönmüş, daha önce iki yıllık teklifi kabul eden Fildişi Sahilli futbolcu karar değiştirerek 3 yıllık sözleşme imzalamak istediğini söylemişti. Bu gelişme üzerine Bursaspor Yönetimi Doumbia'ya rest çekerek, 'Şartlarımız kabul edilmezse transfer gerçekleşmez' yanıtını vermişti.

YERİNE OYUNCU ALINDI

Sporting'in Doumbia'nın yerine Abdoulay Diaby'yi transfer etmesi üzerine tecrübeli golcü bir kez daha kararını değiştirdiğini transfer görüşmesi yaptığı menajerlere iletti. Buna göre Seydou Doumbia Bursaspor'un önerdiği yıllık 1,5 milyon Euro'luk teklifi kabul etti. Oyuncuyla yapılan görüşmelerde bir sorun çıkmayacağına inanan Bursaspor yönetimi Sporting'le de anlaşmaya varınca Doumbia'yı Bursa'ya davet etti. Doumbia kararını değiştirmezse yarın Türkiye'de olacak.

Parasal konular konuşulacak

Geçen sezon Fenerbahçe'nin de transfer listesinde olan ancak ikna edemediği Seydou Doumbia Sporting'de kalması halinde bu yıl için 2,5 milyon Euro, gelecek sezon da 1,6 milyon Euro kazanacak. Fildişi Sahilli futbolcunun aradaki farkın ortadan kalkması için Bursaspor yönetimiyle bir kez daha görüşeceği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.