Hava Durumu

Kardeşlere Selam olsun

Trafik kazasında yaşamını yitiren Ankaragücülü iki taraftar Eren Açıkgöz ve Mert Turgut Çakır için dünkü maçta anma töreni düzenlendi. İki genç taraftarın yasını Türkiye'deki tüm kulüp temsilcileri bir arada tuttu.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2019 07:37
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2019 07:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kardeşlere Selam olsun

HAFIZALARDAN SİLİNMEYECEK

Geçen hafta Antalyaspor ile oynanılan maç dönüşü Afyon'da geçirdikleri trafik kazasında hayatlarını kaybeden iki Ankaragücü taraftarı Mert Turgut Çakır ve Eren Açıkgöz için dün Eryaman Stadı'nda uzun sür hafızalardan silinmeyecek bir anma töreni düzenlendi. İki genç taraftarın anısını yaşatma adına statta tüm taraftarlar siyah tişörtlerle yer aldı. Yapılan koreografide ise merhum Eren ve Mert'in fotoğrafları sergilendi.

BURSASPOR'DAN PANKART

Türkiye'nin dört bir yanından gelen hemen her kulübün taraftarı birlikte oturarak iki merhum genç için saygı duruşunda bulundu. Bin 200 kişiden oluşan Bursaspor taraftarı da kendi bölümlerinde siyah kartonlar açarak acıyı paylaştıklarını gösterdi. Yeşil Beyazlı taraftarlar tribünde ayrıca üzerinde 'Mert'çe Hakk'a Eren'ler ölümsüzdür' yazılı pankart açtı. Maç öncesi iki takımın futbolcuları tribünleri el ele selamladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.