Hava Durumu

Karım tecavüze uğradım deyince içime kurt düştü

İzmir’de 3 aylık hamile eşi Yasemin Y.’yi öldürmek suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen Şeyhmuz Y.’nin yargılanmasına devam edildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2014 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2014 15:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karım tecavüze uğradım deyince içime kurt düştü

Soğukkanlı davranışlarıyla dikkat çeken Şeyhmuz Y., “Evlendikten 1 yıl sonra eşim, evlenmeden önce kendisine tecavüz edildiğini ve dünyaya gelen 1 yaşındaki çocuğumuzun benden olmadığını söyledi. Bu anlattıkları ile içime kurt düşürdü” dedi.

İzmir’in Karaburun ilçesine bağlı Mordoğan beldesinde geçen yıl 12 Ağustos’ta bir çocuk annesi ve 3 aylık hamile olan eşi Yasemin Y.’yi öldürmekle suçlanan Şeyhmuz Y.’nin yargılamasına devam edildi. İzmir 1.Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki yapılan duruşmada hamile eşini öldürmek suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen zanlı, ilk duruşmada verdiği ifadesini tekrarladı. Eşiyle 2011 yılında severek evlendiklerini belirten Şeyhmuz Y., "Evlendikten sonra dünyaya bir çocuğumuz geldi. Bir yıl sonra eşim yine hamile kaldı. Aramızda hiçbir sorun yoktu. Eşim, benle evlenmeden önce kendisine tecavüz edildiğini ve dünyaya gelen çocuğun benden olmadığını söyledi. Daha sonra şaka yaptığını belirtti. Bir gün yine kendisinden önce nişanlanıp ayrıldığını anlattı. Bu anlattıkları ile içime kurt düştü. Bu yüzden kendisinden boşanmaya karar verdim. Ailem ile eşimin dayısı araya girerek boşanmamızı engellediler. Çocuğumun velayetini vermek istemediğini söyleyince kendimi kaybettim ve onu öldürdüm" dedi. Duruşmaya katılan Yasemin Y.’nin annesi Cemile Güven ile babası Musa Güven, sanık sırasında oturan damatlarına tepki gösterdiler.
 
"EŞİMİ BİR ERKEK ARAYINCA ÇILDIRDIM"

 
Soğukkanlı davranışlarıyla dikkat çeken Şeyhmuz Y., "2013 yılı Temmuz ayında eşimi bir erkek aradı. Bu numaranın eşimin telefonuna kayıtlı olduğunu gördüm. Kendisine bu olaydan sonra güvenim kalmadı. Eşim ve ailesiyle kavga ettim. Kavgadan sonra eşim babasının evine döndü. Boşanmayı konuşmak için eşimi arabaya aldım. Boşanmamız halinde çocuğun velayetini istediğimi söyledim. Kendisi bana zaten çocuğun benden olmadığını söyleyince çılgına döndüm. Aramızda çıkan tartışmada önce kendisine birkaç Tokat attım. Sonra arabadaki bıçak ile kendisini bıçakladım. Bıçağı neresine sapladığımı hatırlamıyorum. Karaburun’dan İzmir’e gelirken yolda dayım ile oğlunu gördüm. Cinayeti işlediğimi söyleyip polise teslim oldum" dedi.
 
AİLEDEN TEPKİ

 
Duruşmaya katılan anne Cemile Güven’e kızının evlenmeden önce başkasıyla nişanlı olup olmadığını sorması üzerine, “İstediler, vermedik. Nişan olmadı asla. Yalan söylüyor” dedi. Hakimin, kızının başka erkeklerle arkadaşlık yapıp yapmadığı yönündeki sorusuna anne Güven, “Hayır yalan söylüyor” diyerek sanık sırasındaki Şeyhmuz Y.’ye tepki gösterdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.