Hava Durumu

Karısı açıkladı: "Kocam eşcinseldi"

ABD'nin Orlando kentindeki bir eşcinsel kulübünü basıp 49 kişiyi katlederek, ülke tarihinin en kanlı saldırısını gerçekleştiren Omar Mateen'in de gay olduğu öne sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2016 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2016 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karısı açıkladı: "Kocam eşcinseldi"
Daily Mail'in haberine göre, Mateen'in eski eşi Sitora Yusufiy'nin Brezilyalı nişanlısı Marcio Dias, Orlando'daki gece kulübünü kana bulayan saldırganın eşcinsel olduğunu iddia etti.

Brezilya televizyonuna konuşan Dias, "Sitora bana Omar Mateen'in gey eğilimleri olduğunu söyledi. Babası da oğlu için birçok defa 'gey' demiş" ifadesini kullandı.Dias, "Sitora, FBI'a, Omar Mateen'in dengesiz biri olduğunu ve eski eşinin herhangi bir terör örgütünün üyesi olmadığını düşündüğünü aktardı. Ama FBI, ondan bunu ABD medyasına söylememesini istedi" iddiasında bulundu.

Sitora Yusufiy, eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle 2011'de Afganistan asıllı ABD vatandaşı Mateen'den boşanmıştı.


 
"SÜREKLİ EŞCİNSEL KULÜBÜNE GELİRDİ"

Orlando Sentinel gazetesi ise Mateen'in, saldırı düzenlediği eşcinsel kulübüne daha önce de birçok kez gittiğini bildirdi. Gece kulübünün Ty Smith adlı müdavimi, katliamdan önce Mateen'i "Pulse" adlı mekanda onlarca kez gördüğünü söyledi.

Orlando Sentinel'e konuşan Smith, "Bazen gelip bir köşede oturur ve kendi başına bir şeyler içerdi... Bazen de sarhoş olup epeyce gürültü çıkarır, agresifleşirdi" dedi.

Gece kulübünde "Kristina McLaughlin" adıyla sahne alan Chris Callen da Mateen'in en az üç yıldır bu mekana geldiğini söyledi. Kulübün müdavimlerinden Kevin West ise Los Angeles Times'a yaptığı açıklamada, eşcinsel uygulaması olarak bilinen Jack'd üzerinden birçok kez Mateen'den mesaj aldığını söyledi.

West, "Onunla hiç buluşmadım ama saldırıdan yaklaşık bir saat önce gece kulübünün etrafında onu gördüm" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.