Hava Durumu

Karısına torbacılık yaptırıyordu! Tutuklandı...

Adana ve Hatay polisinin ortak yaptığı operasyonda Yasemin ve eşi Bilal T.'nin de aralarında olduğu 7 kişi yakalandı. Bilal T.'nin temin ettiği esrarı eşi Yasemin T.'ye sattırarak torbacılık yaptırdığı ileri sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2019 10:09
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2019 10:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karısına torbacılık yaptırıyordu! Tutuklandı...

Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Hatay ve Adana ayağı olan 1'i kadın 6 kişilik grubun uyuşturucu sattığı ihbarını aldı. Polis savcılıktan alınan izinle 6 kişilik grubu teknik ve fiziki olarak takip etmeye başladı.

Polis geçtiğimiz günlerde Hatay'ın Dörtyol ilçesine zanlıların kamyon ile 31.5 kilo esrar getirdiğini belirledi. Adana polisi hemen Hatay polisi ile irtibata geçip kamyonu takibe aldı. Yapılan takip sonucunda polis Dörtyol ilçesinde operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda kamyonda 31.5 kilo esrar ele geçirildi.

Bu operasyonda Bilal T., eşi Yasemin T., İsmail T. ve Sürmeli U. gözaltına alındı. Polis aynı operasyon kapsamında bu şahıslarla bağlantılı olduğu değerlendirilen şahıslara yönelik Adana'da da operasyon yaptı. Operasyonda Mazlum S. ve Ömer K. ile Hakan E.'yi gözaltına alındı. Zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 2 kilo 287 gram esrar ve iki ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Zanlılardan Bilal T. ile Yasemin T.'nin evli olduğu, Bilal T.'nin temin ettiği esrarı eşi Yasemin T.'ye sattırarak torbacılık yaptırdığı ileri sürüldü. Kocanın polise yakalanmamak için karısına torbacılık yaptırdığı iddia edildi.

emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden Yasemin T. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, diğerleri ise tutuklandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.