Hava Durumu

Karısını bu halde yakaladı! 'Artık seninle bir işim kalmadı'

Zonguldak'ta karısını aşığıyla birlikte yarı çıplak halde yakalayan koca, hastane çıkışı eşine "Artık seninle işim kalmadı" diye bağırdı.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2018 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2018 15:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karısını bu halde yakaladı! 'Artık seninle bir işim kalmadı'

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Soner U. (32) ile evde birlikte yakalayıp dövdüğü eşi Şenay U. (29) ve Bayram A. (31) polis merkezinde birbirlerinden şikayetçi oldu. Soner U. ile eşi Şenay ve olaya karıştığı öne sürülen kuzeni Tugay U. ile Bayram A., adliyeye sevk edildi.

"İŞE GİDİYORUM" DİYE EVDEN ÇIKTI

Olay, dün Ereğli ilçesi Kepez Mahallesi Yeşiltepe Sokak'ta meydana geldi. Çocuğunun annesi, 6 yıllık eşi Şenay U.'nun kendisini aldattığını düşünen Soner U., plan yaptı. Soner U., sabah "İşe gidiyorum" deyip evden çıktı. Ancak işe gitmek yerine evinin yanında bir yere gizlendi. Bir süre sonra eve Bayram A. geldi. Eve baskın yapan Soner U., eşiyle Bayram A.'yı çıplak yakaladı. Gördüğü manzara karşısında şoke olan Soner U., hem eşini, hem da Bayram A.'yı evire çevire dövmeye başladı.

KOMŞULARI HABER VERDİ

Evden gelen sesleri duyan komşuları polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan polis ekipleri, Bayram A. ve Şenay U.'yu yaralı buldu. Kendisi de hafif yaralanan Soner U. ile eşi Şenay ve Bayram A., hastaneye götürüldü. Hastanede tedavileri yapılan çift ile Bayram A., ifadelerinin alınması için polis merkezine götürüldü.

"ARTIK SENİNLE İŞİM KALMADI"

Soner U., hastaneden çıkarken eşine, "Artık seninle işim kalmadı" diye bağırdı. Bayram A.'nın ise polis merkezine yarı çıplak götürüldüğü görüldü. Olaya karıştığı iddia edilen Soner U.'nun kuzeni Tugay U. da gözaltına alındı.

TARAFLAR ŞİKAYETÇİ OLDU

Taraflar, polis merkezinde birbirlerinden şikayetçi oldu. Alınan ifadelerinin ardından 4 kişi Ereğli Adliyesi'ne sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.