Hava Durumu

Karısını ve kızını acımasızca öldürmüştü...

İstanbul Esenler’de ellerinden plastik kelepçeyle bağladığı karısı ve kızını satırla öldürmekten tutuklanan baba için mahalleli farklı konuşuyor: Kanser karısının üzerine titredi. Yeni alacakları evin heyecanı içindeydiler.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2014 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2014 10:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karısını ve kızını acımasızca öldürmüştü...

Esenler Havaalanı Mahallesi, Gökçay Sokak, 9 numaradaki iki katlı binada 14 Haziran günü bir dehşet yaşandığı ortaya çıktı. Ailenin büyük kızı Kübra G., o gece dershaneden çıkıp saat 20.30 sıralarında eve gelince, babası Recep, annesi Teyyibe (48) ve kız kardeşi Büşra’yı (14) bir ‘kan havuzu’nun ortasında buldu. Çığlıklar üzerine gelen komşular durumu polise bildirdi. Ekipler geldiklerinde Teyyibe ve kızı Büşra ölmüştü. Hastanedeki ilk müdahalesi sonrası gözaltına alınan baba Recep G., susma hakkını kullandığı mahkemece tutuklandı. Polisler evde yaptıkları 4 saatlik incelemede, kan donduran detaylar tespit ettikleri fikrindeler.

ANNE VAHŞETİ İZLEDİ

Onların ilk bulgularına göre, vahşet gecesi şöyle yaşandı: Baba Recep G., önce kapıyı içeriden sıkı sıkıya kilitledi. Anne ile kızın cansız bedenleri elleri plastik kelepçe ile bağlanmış halde bulunsa da, neredeyse tamamı kan içindeki ev, polise göre boğuşma ya da kurbanların kaçma çabasını gösteriyordu. Yine baba, cinayet aleti satırla önce kızı Büşra’nın cinsel organını onlarca darbeyle parçaladı. Ölüm saati tespitleri tam olarak yapılamasa da, kızını vahşice öldüren baba ardından da tüm bu vahşeti izlettirdiği eşini boğazını keserek öldürdü. Ancak komşuların anlattıkları, katil zanlısı olarak tutuklanan baba Recep G. hakkında polisin elde ettiği bulgulara dayanarak verdiği psikopat profiline pek uymuyor. Komşuları, anne Teyyibe G.’nin iki yıl önce göğüs kanserine yakalandığını, Recep G.’nin tedavi sürecinde hep eşine destek çıktığını anlatıyor. Komşular, Recep G.’nin kendi tamirhanesini işlettiğini ve maddi sıkıntısı olmadığını da iddia ediyorlar. Hatta bir komşusu, Teyyibe G.’nin kendisine yakın zamanda ev alacaklarını söylediğini belirterek, aile arasında maddi ya da manevi bir tatsızlık olmadığının altını çiziyor.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.