Hava Durumu

Karius hızlı giriş yaptı

Beşiktaş'a transfer olduktan sonra genç kızlara tanışmak için mesaj gönderen Loris Karius, ABD'li manken sevgilisi Daniella Grace ile ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2018 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2018 13:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karius hızlı giriş yaptı

Beşiktaş'ın Hollywood yıldızlarına taş çıkartan Alman kalecisi Loris Karius'un ABD'li manken sevgilisi Daniella Grace'den ayrıldığı iddia edildi

MODEL SEVGİLİSİYLE AYRILDI

Yakışıklılığıyla Kıvanç Tatlıtuğ'a rakip çıkan 25 yaşındaki Alman kaleci, ülkemize adım attığı andan itibaren kızların yakın markajına girdi. Yakışıklılığıyla sosyal medyada yorum ve beğeni yağmuruna tutulan kaleci, Alman basınına göre bir süredir birlikte olduğu Daniella Grace ile yollarını ayırdı.

MESAFE AŞKI BİTİRDİ

Karius'la İstanbul'a gelen ABD'li modelin, ilişkisini uzak mesafeler yüzünden bitirdiği iddia edildi. İkilinin Instagram'da birbirlerini takibi bırakması da iddiaları güçlendirdi.

SOSYAL MEDYA FENOMENLERİNE MESAJ ATTI

Loris Karius'un, Instagram hesabı üzerinden sosyal medya fenomeni Melis Ayça Değirmencioğlu ve Merve Taşkın'a mesaj atması olay yaratmıştı...

"İNGİLTERE'DE BÖYLE ŞEYLER ÇOK NORMAL"

Genç kızlara mesaj attığı için takımından uyarı alan Alman kalecinin konu hakkında "İngiltere'de böyle şeyler çok normal. Ama burada futbol hayatım dışında bir şeyle gündeme gelmek istemiyorum. Bir daha tanımadığım kimseyle yazışmam" dediği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.