Hava Durumu

Karlo Vragovic: "Bursa'yı seviyorum"

Bursaspor Durmazlar'ın Hırvat oyuncusu Karlo Vragovic AS Tv'de yayınlanan Spor Özel programına konuk oldu. Takımın gidişatı hakkında konuşan yıldız oyuncu, bu sezon hedeflerine ulaşacaklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2018 08:25
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2018 08:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karlo Vragovic: "Bursa'yı seviyorum"

KALAN BÜTÜN MAÇLAR ÖNEMLİ

Türkiye Basketbol Ligi'nde yoluna doludizgin devam eden Bursaspor Durmazlar'ın başarılı oyuncusu Karlo Vragovic özel açıklamalarda bulundu. Son olarak kazandıkları Bakırköy maçı hakkında konuşan yıldız oyuncu, "Bakırköy maçını kazandık. Önümüzdeki bütün maçların olduğu gibi bu maç da oldukça önemliydi çünkü ikinci sıradaki yerimizi korumak istiyoruz. Ayrıca benim için önemli bir maçtı uzun bir aradan sonra düzgün bir tempoyla takıma dahil olabildim. Kötü kabul edilebilecek bir sakatlıktan sonra takıma dahil olabildiğim için gayet mutluyum" dedi.

SAKATLANDIĞIMDA DA ÇALIŞTIM

Geçirdiği sakatlık hakkında da konuşan Bursasporlu oyuncu, "Çok ağır bir sakatlık değildi ama kenara atılabilecek kadar da basit değildi. Sakatlığımda da çalışmaya devam ettim. Kondisyoner ve asistan koçla ekstra çalışmalar yaptım. Bu da geri döndüğümde gayet iyi bir fizikle ve iyi bir durumda dönmemi sağladı. Bundan sonraki bütün maçlar çok önemli ama Karesispor maçı ayrı bir öneme sahip çünkü onlar ligin ilk yarısında bizi evimizde yenmişti. Bir nevi bizim için intikam motivasyonu olacak buradaki maçın rövanşını almak için bunun için de bizim için önemli bir maç olacak" diye konuştu.

Yarım kalan işimiz vardı

Bursaspor'u takip eden herkesin gördüğü gibi çok yaklaşmıştık süper lige. Yarım kalmış bir işimiz vardı bunu tamamlamak istiyoruz. Bu sezon için hedeflerimizden biri ligi birinci bitirerek yeni değişen statü ile süper lige direkt çıkmaktı. Ama Türk Telekom bu sezon çok iyi bir oyun oynuyor. Biz onları içeride yenerek onlar kadar iyi bir takım olduğumuzu gösterdik.

Fazla çaba gösteriyoruz

Taraftar bizi çok fazla destekliyor ve biz onların desteğini gördükçe daha fazla çaba göstermek ve her şeyimizi sahaya yansıtmak istiyoruz. Süper lig hedefimizi bu destekle birlikte en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz. Sezonun kalanı için umarım takım olarak sağlıklı kalıp hedefimize ulaşırız.

Kararımda etkisi olacak

Geçen sene de bir yıl kontratım vardı bu sene de aynı. Bursa'yı ve Bursaspor'u çok sevdiğimi herkes biliyor. Bu durumun benim kararımda büyük bir etkisi olacak. Öncelikle başladığımız işi bitirip hedefimize ulaşmak istiyoruz. Yönetim de bizim gittiğimiz yolun farkında ve bunun için de bizden desteklerini esirgemiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.