Hava Durumu

Katar yolcusu kalmasın

Kendisine kulüp bulması söylenen ve bu konuda menajerlerle iletişime geçilen Jires Kembo'ya Avrupa pazarı çok uzak görünüyor. Menajerler tecrübeli futbolcu için Arap yarımadasındaki kulüplerle temas kurmaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2018 08:16
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2018 08:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Katar yolcusu kalmasın

MENAJERLERLE SICAK TEMAS

Bursaspor'da garanti ücreti 1 milyon Euro bandının üzerinde bulunan futbolculardan Jires Kembo fayda maliyet analizinde sınıfta kaldığından yeni sezonun kadrosunda düşülmüyor. Teknik direktör Samet Aybaba Demokratik Kongolu futbolcunun isminin üzerini çizerken, yönetim de iletişim kurduğu menajerlere 30 yaşındaki krampona kulüp bulması konusunda yardımcı olmalarını istedi. Yönetim ayrıca Jires Kembo'ya Samet Aybaba'nın kendisini istemediğini iletti. Halen Fransa'da tatilini geçiren Kembo'nun ilerleyen günlerde nasıl bir tutum sergileyeceği merakla bekleniyor.

AVRUPA PAZARI ÇOK UZAK

Kembo'nun Bursaspor'dan ayrılması için iletişime geçilen menajerlerin Yeşil Beyazlılar'a Birleşik Arap Emirlikleri ve Katar'ı ciddi bir pazar olarak sundukları öğrenildi. Henüz 24 yaşında Fransa'dan ayrılan ve Avrupa'dan uzaklaşarak önce Al-Ain, sonra da El-Jaish ve Al-Nasr'da yıllarca top koşturan Jires Kembo 6 yıl sonra Türkiye üzerinden yeniden Avrupa'ya açılmaya çalışmıştı. Ancak tecrübeli futbolcu performansıyla bu hayallerini gerçekleştirmekten uzaklaştı. Jires Kembo'nun önümüzdeki günlerde menajerleriyle birlikte Arap yarımadasındaki kulüplerle masaya oturacağı bildirildi.

'Titiz çalışıyoruz'

Bursaspor Futbol Direktörü Mustafa Er transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kadrolarına 5-6 yeni oyuncu katmak istediklerini belirten Mustafa Er, titiz bir çalışma yürüttüklerini söyledi. Mustafa Er, "Hepimizin önceliği kulübün menfaatleri. Herkes buna göre çalışıyor. Teknik heyetin, scout ekibinin ve transfer komitesinin belirlediği isimleri topluyor hepsini tek tek değerlendiriyoruz" diye konuştu. Stephane Badji ve Henri Saviet ile görüştüklerini belirten Mustafa Er, Dünya Kupası müsabakaları nedeniyle kendileri gibi bu sezon transferde diğer takımların çok aceleci davranmadığını vurgulayarak, söz konusu organizasyonu da yakından takip edeceklerini bildirdi.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.