Hava Durumu

Katil zanlısı barda eğlenirken yakalandı

Eski sevgilisinin başını ezip boğazını keserek öldüren katil zanlısı, Denizli’de bir barda eğlenirken gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2013 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2013 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Katil zanlısı barda eğlenirken yakalandı

Eski sevgilisinin başını ezip boğazını keserek öldüren katil zanlısı, Denizli’de bir barda eğlenirken gözaltına alındı.
İzmir’in Buca ilçesinde ormanlık alanda bir çocuk annesi 36 yaşındaki Sibel Özkişi’yi başını ezip boğazını bıçakla keserek öldüren Hasan C., jandarmanın takibi sonucu Denizli’de bir barda eğlenirken yakalandı. ’Pişmanım’ diyen zanlının İzmir’e getirileceği belirtildi.
Olay, Buca Yıldızlar mevkiindeki ormanlık alanda meydana geldi. Yoldan geçen bir vatandaş, otomobilden bir ceset atıldığını görerek jandarmaya bildirdi. Cesedin bulunduğu yere giden jandarma ekipleri, boğazı bıçakla kesilip öldürülmüş bir kadın cesedi buldu. Yapılan incelemede cesedin Karabağlar’da oturan 36 yaşındaki Sibel Özkişi’ye ait olduğu belirlendi.
Cinayetin ardından geniş çaplı araştırma başlatan jandarma ekipleri, cesedin atıldığı otomobilin nakliyecilik yapan katil zanlısı Hasan C tarafından kiralandığını ve Sibel Özkişi’nin de Hasan C ile beraber yaşadığını tespit etti. Zanlının Denizli’de olduğunun belirlenmesi üzerine İzmir’de özel ekip kurularak Denizli’ye gönderildi. Jandarma, 20 ASL 93 plakalı otomobili bir araziye terkedilmiş olarak buldu. Hasan C’nin bir barda eğlendiğini belirleyen ekipler operasyon düzenledi. Jandarmaya teslim olan ve ’Pişmanım’ dediği öğrenilen Hasan C’nin İzmir’e getirileceği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.