Hava Durumu

Katili bariyerler

İstanbul Bakırköy'de motosikletiyle bariyerlere çarpan 43 yaşındaki Doğan Dervişoğlu feci şekilde hayatını kaybetti. Kuyumcu Doğan Dervişoğlu, sadece otomobiller düşünülerek yapılan ve motosikletçiler için büyük tehlike oluşturan bariyerlerin kaldırılması için üye olduğu motosiklet gruplarıyla birlikte mücadele ediyordu.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2017 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2017 14:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Katili bariyerler

Doğan Dervişoğlu için motosiklet bir yaşam tarzıydı. Sosyal medyadaki paylaşımlarında sık sık motosikletiyle ve motosiklet grubundaki arkadaşıyla yaptığı seyahatleri paylaşırdı. Doğan Dervişoğlu dün saat 11.30'da motosikletiyle Merter'den Bakırköy'e doğru giderken, İncirli rampasında bariyerlere çarptı. İddialara göre bir otomobil tarafından sıkıştırılmıştı. Motosiklet asfaltta sürüklendikten sonra bariyerlerin altına girdi ve çelik ayaklara çarparak ikiye bölündü. Doğan Dervişoğlu da bu çarpma sonucu feci şekilde hayatını kaybetti. Motosikletin kopan parçası kaza yerinden 118 metre sonra bulundu.

KAMERA KAYITLARI İNCELENECEK

Polis, Doğan Dervişoğlu'nun bir otomobil tarafından sıkıştırıldıktan sonra kaza yaptığı iddiaları üzerine D-100 Karayolu'ndaki kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

Facebook'taki profilinde "Motorsuz hayat olmaz" notunu paylayan Doğan Dervişoğlu, üye olduğu motosiklet gruplarında, otomobillere uygun yapılan ve motosikletçiler için büyük tehlike oluşturan bariyerlerin kaldırılması için mücadele ediyordu. Doğan Dervişoğlu facebook'taki profilinde bu konuda da çokça paylaşım yapmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.