Hava Durumu

Kavga ihbarına giden polisler kaza yaptı: 2 yaralı

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde kavgaya müdahale etmek için yola çıkan polis otomobili, Naciye Yurtseven’in kullandığı hafif ticari araçla çarpıştı. Kazada yaralanan sürücü Yurtseven ve oğlu ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2014 09:26
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2014 09:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kavga ihbarına giden polisler kaza yaptı: 2 yaralı
Kaza, Omurtak Caddesi Çorlu İlkokulu önünde meydana geldi. Bölgelerindeki bir kavgaya müdahale etmek için yola çıkan polis Murat Ülger yönetimindeki 59 A 60158 plakalı polis otomobili, yan yoldan çıkış yapan Naciye Yurtseven idaresindeki 59 PK 415 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.

Kazada, hafif ticari aracın sürücüsü Naciye Yurtseven ile 20 yaşındaki oğlu Burak Yurtseven yaralandı. 3 kişilik polis ekibi ise kazayı yara almadan attı. 

Çorlu İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı İzzet Ersoy, tesadüfen caddeden geçerken kazayı görüp, polis telsizinden olay yerine acil ambulans gönderilmesini istedi. Kısa sürede gelen sağlık ekipleri yaralanan anne ve oğlu ambulansla Çorlu Devlet Hastanesine götürdü. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.