Hava Durumu

Kavgada silahlar konuştu:1 yaralı

GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, 2 grup arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Olayları balkondan izleyen Şaban Arslan iddiaya göre evde bulunan av tüfeğiyle 19 yaşındaki Ahmet Harmandalı'yı vurup yaraladı. Polis, Arslan'la, kavgaya karışan 4 kişiyi gözaltına aldı.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2013 09:03
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2013 09:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kavgada silahlar konuştu:1 yaralı

Olay, öğleden sonra Fırat Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında husumet bulunan Ahmet Harmandalı ile Şaban Arslan, yolda karşılaşarak tartıştı. Kısa sürede büyüyen tartışma kagaya dönüşürken, 2 genç çevredekilerin araya girmesiyle sakinleştirildi ve evlerine gönderildi. Bir süre sonra öfkelenen Ahmet Harmandalı yanındaki bazı yakınları ile birlikte tartıştığı Şaban Arslan'ın evine gitti. Şaban Arslan, zili çalarak kendisini aşağı çağıran kişilerle evinin balkonundan tartışmaya başladı.

Arslan'ın yakınlarının da katılımıyla tartışma kavgaya dönüştü. Bu sırada olayları balkondan izleyen Şaban Arslan iddiaya göre evde bulunan av tüfeği ile Ahmet Harmandalı'na ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalara hedef olarak yaralanan Harmandalı, otomobille Nizip Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kavga ihbarı üzerine olay yerine gelen polisler ise av tüfeğini ateşleyen Şaban Arslan ile balkonda yanında bulunduğu ifade edilen kardeşi Necip Arslan'ı gözaltına aldı. Arslan kardeşler ve bu sırada olay yerinde kavgaya karıştığı saptanan 2 kişi sorgulanmak üzere Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü

Hastanede tedavisine başlanan Harmandalı'nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, polis yeni bir olay yaşanmaması için kavganın meydana geldiği mahallede güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.