Hava Durumu

Kaybetme lüksümüz yok

Taraftarların vereceği destekle Dardanelspor karşılaşmasını kazanıp alt sıralardan uzaklaşmak istediklerini belirten Yeşil Bursa Teknik Direktörü Turan Şen, "Bu maçı kaybetme lüksümüz yok" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2017 05:09
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2017 05:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kaybetme lüksümüz yok

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta 23. hafta mücadelesinde deplasmanda Derincespor ile Berat Jonathan Ustabaşı'nın son dakika golüyle bir puanla dönmeyi başaran Bursaspor'un pilot takımı Yeşil Bursa, 3 puan özlemine artık son vermek istiyor. Ligde 22 puanla 15. sırada yer alan ve 6 maçtır galibiyete hasret kalan Yeşil Beyazlılar, 24. haftada evinde konuk edeceği Dardanelspor maçı hazırlıklarına başlarken, teknik direktör Turan Şen, Derince karşısında oyuna iyi başladıklarını ancak golü yiyince bocaladıklarını ifade ederek, "İlk 15 dakika üstünlük bizdeydi. Pozisyonlara da giriyorduk. Bir anlık hatayla golü yedik. Ondan sonra da kapandılar. İkinci yarı kilidi açabilmek için çok uğraştık" dedi.

DESTEĞE BEKLİYORUZ

Manisa Büyükşehir Belediyespor karşısında 90+4'te yedikleri golle galibiyetten olduklarını ancak bu hafta Berat'ın aynı dakikada attığı gol ile puan kazandıklarını ifade eden Şen, "Şimdi yine önümüzde 6 puanlık bir maç var. Dardanelspor karşılaşmasında seyirci desteğine ihtiyacımız olacak. Bursasporlu taraftarları pilot takımımıza sahip çıkmaya çağırıyorum. Onların da desteğiyle kazanıp, hem motivasyonu yükseltmek hem de artık alt sıralardan uzaklaşıp üst sıralara doğru tırmanmak istiyoruz. Dardanel maçını kaybetme lüksümüz yok" şeklinde konuştu. Turan Şen, sakatlıktan kurtulan Berat Ustabaşı'nın golle dönmesinin de sevindirici olduğunu sözlerine ekledi. (Ozan DEMİR'in haberi)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.