Hava Durumu

Kaybolan müzisyenden acı haber...

İstanbul Şile'de denize açıldıktan sonra alabora olan teknede bulunan 5 kişiden 1'i hayatını kaybetmiş. 3 kişi kurtarılmıştı, kaybolan Onurcan Özcan'ı arama çalışmalarından acı haber geldi.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2018 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2018 13:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kaybolan müzisyenden acı haber...

Genç müzsiyenin cesedine ulaşıldı. Yirmi bir yaşındaki Özcan'ın YouTube'da yayınladığı videoları milyonlarca kez izlenen ve son dönemde gençler arasında popüler olan bir müzisyen olduğu öğrenildi.

Şile'den denize açılan fiber teknenin batması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi suda kayboldu.

Alınan bilgiye göre, İmrenli Koyu'ndan denize açılan 5 kişinin içinde bulunduğu tekne, kıyıdan yaklaşık 300 metre açıkta, henüz bilinmeyen bir nedenle alabora oldu.

Teknedeki Hasan Ekşi (23), Recep Gülyıldırım (26), Levent Sarı (30) ve Ulaş Sarı (23) yüzerek kıyıya çıktı.

Bölgeye çağrılan sağlık ekiplerince, baygın olan Gülyıldırım'a ilk müdahale kıyıda yapıldı. Hastaneye kaldırılan Recep Gülyıldırım, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Arkadaşlarının teknede olduğunu belirttiği genç müzisyen Onurcan Özcan'a (21) ise aramalara rağmen ulaşılamadı. Jandarma, Sahil Güvenlik ve Kıyı Emniyeti ekipleri, Özcan'ın bulunması için çalışma başlattı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada ise Özcan'ın bulunması için 1 Sahil Güvenlik botu,1 Sahil Güvenlik dalış timi ve 1 Sahil Güvenlik helikopteri ile KIYEM-5 ve KIYI-5 Botları tarafından müşterek arama kurtarma faaliyeti icra edildiği belirtildi.

Çalışmalarda, henüz bir bulguya rastlanılamadığı kaydedildi.

FERHAT GÖÇER: KURTUMASI İÇİN DUA EDİYORUM

Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda "Son albümde "Yalnızlığın ezgisi "eserini okuduğum çok genç ve büyük yetenek Onurcan Özcan Şile'de tene kazasında kayboldu haberi geldi.. çok üzgünüm umarım doğru değildir,kurtulması için dua edyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.