Hava Durumu

Kayıp aranıyor

Bursaspor taraftarının çok şeyler beklediği Kubilay Kanatsızkuş, bu sezon formsuzluklar ve sakatlıklar nedeniyle sadece 10 resmi maçta oynayabildi. Skora katkı veremeyen genç krampon, son olarak 17. haftada oynanan Gençlerbirliği mücadelesinde 35 dakika forma giydi.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2018 08:34
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2018 08:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kayıp aranıyor

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

BU SEZON 21 MAÇ KAÇIRDI

Bursaspor'da ilk olarak 2016 yılında A Takım kadrosuna yükselen ve Hamza Hamzaoğlu dönemiyle birlikte forma şansı bulmaya başlayan Kubilay Kanatsızkuş, bu sezon adeta yokları oynuyor. Geçtiğimiz sezondan itibaren gol yollarındaki başarısızlığı ile eleştiri oklarını üzerine çeken 21 yaşındaki oyuncu, bu sezon gerek sakatlıklar, gerekse formsuzluklar sebebiyle Timsah'ın şu ana kadar oynadığı 31 resmi maçın sadece 10'unda toplam 538 dakika forma giyebildi ve gol veya asist yapma başarısı gösteremedi.

EN SON VAKIFKÖY'DE GÖRÜLDÜ!

Kariyerinde Bursaspor formasıyla çıktığı 51 resmi maçta 11 kez fileleri havalandırma başarısı gösteren genç krampon, son resmi golünü ise geçen sezonun 27. haftasında oynanan Karabükspor maçında yani tam 342 gün önce atabilmişti. Ocak ayında geçirdiği kasık ameliyatının ardından son olarak 2 Mart Cuma günü Vakıfköy'de oynanan Bursaspor U21 ve Kayserispor U21 maçında 60. dakikada görev yapan Kubilay, ağrılarının tekrar nüksetmesi sebebiyle son 1 haftadır takımla birlikte antrenmanlara da çıkamıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.