Hava Durumu

Kayıp gazeteci olayında bomba detay!

ABD'de yayınlanan Washington Post gazetesinin Suudi Arabistan vatandaşı Cemal Kaşıkçı'nın Suudi Arabistan'ın İstanbul Konsolosluğu'na girip kaybolmasından önce ABD istihbaratı ile yakın ilişkisi olduğunu belirttiği bir kaynağa dayanarak verdiği haberde, Suudi yetkililerin Kaşıkçı'yı kaçırma planı ile ilgili görüşmelerinin ABD istihbaratına takıldığını yazdı.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2018 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2018 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kayıp gazeteci olayında bomba detay!

Amerikan gazetesi Washington Post, ABD istihbaratının, Suudi yetkililerin yaptıkları görüşmelerde, gazeteci Cemal Kaşıkçı'yı Suudi Arabistan'a götürmek için tuzak hazırlama ve onu orada ele geçirme planlarını konuştuklarını tespit ettiğini yazdı.

Haberde, Suudi yetkililerin Kaşıkçı'yı ele geçirdikten sonra onu tutuklamak, sorgulamak veya öldürmek isteyip istemedikleri, ABD'nin Kaşıkçı'yı Suudi Arabistan'ın hedefinde olduğunu söyleyerek onu uyarıp uyarmadığı konusunun belli olmadığı kaydedildi.

Kaşıkçı, daha önce BBC ile yaptığı bir röportajda Suudi Arabistan'ın aleyhine konuşan bir arkadaşının Suudi Arabistan'a gidince tutuklandığını söylemiş ve kendisinin Suudi Arabistan'a gitmeyeceğini söylemişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.