Hava Durumu

Kayıp kardeşlerin cesetleri gölette bulundu

Aantalya'da üç gün önce okula gitmek için evden ayrılan ve bir daha kendilerinden haber alınamayan ilköğretim okulu öğrencisi 15 ve 13 yaşındaki iki kardeşin gölette cesetleri bulundu. Göletin, kum almak için açılan çukurun yağmur sularının doldurmasıyla oluştuğu belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2013 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2013 14:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kayıp kardeşlerin cesetleri gölette bulundu

Olay, merkez Aksu İlçesi Macunlar Mahallesi'nde meydana geldi. Eşinden ayrılan Doğan Gültekin ile birlikte kalan 75. Yıl İlköğretim Okulu 8'inci sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Rüstem Gültekin ile kardeşi 13 yaşındaki 6'ncı sınıf öğrencisi Umut Gültekin, üç gün önce okula gitmek üzere evden ayrıldı. Baba Doğan Gültekin, iki kardeşin eve gelmemesi üzerine polise kayıp başvurusunda bulundu. Üç gündür haber alınamayan iki kardeşin cesedi bu sabah Çalkaya Mahallesi Belenkötekli Mevkii'ndeki iki metre derinliğindeki gölette bulundu. İlçede çobanlık yapan Mehmet Körük'ün gölette fark ettiği iki ceset olay yerine gelen deniz polisinin çalışmasıyla çıkarıldı.

Çukurun, 10 yıl önce kum almak için açıldığı ve yağmur sularıyla gölet haline geldiği öğrenildi.

Bir restoranın garsonluk yapan baba Doğan Gültekin olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Ailenin Niğde'den 7 ay önce Antalya'nın Aksu İlçesi'ne gelerek yerleştiği belirtildi. Olay yeri inceleme polislerinin çalışmasının ardından cesetler Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.