Hava Durumu

Kayıp kız ölü bulundu

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde, 3 gün önce kaybolduğu bildirilen Berivan Taşdemir (8) isimli kız çocuğu ölü olarak bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2012 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2012 10:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kayıp kız ölü bulundu
3 Mayıs Perşembe günü saat 18.00'de evden çıkan 8 yaşındaki küçük Berivan, evlerinin yakınından geçen Yukarı Taşlıçay Deresi civarında oynarken aniden gözlerden kayboldu. Küçük Berivan, gece de eve dönmeyince ailesi tarafından İlçe Emniyet Amirliği'ne kayıp bildiriminde bulunuldular. Küçük Berivan'ın dereye düşme ihtimalini göz önünde bulunduran polis, Ağrı İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne haber verdi.

AFAD'dan gelen 6 kişilik arama ekibinin derede yaptığı aramalarda küçük Berivan'a ait bir iz bulunamadı. Derenin Murat Nehri ile birleşmesi nedeniyle burada da aramaçalışmaları başlatıldı. Yapılan arama çalışmalarında Taşlıçay ilçesine 15 kilometre uzaklıktaki Üç Evler ve Geçit Alan köyü arasında küçük Berivan'ın cesedine rastlanıldı.

Olay yerinde Ağrı Cumhuriyet Savcısı'nın incelemelerinin ardından, küçük Berivan'ın cesedi ambulans ile Ağrı Devlet Hastanesi'ne gönderdi.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.