Hava Durumu

Kayıp lise birincisinin mezuniyet görüntüleri ortaya çıktı

Van'ın Gürpınar ilçesinde balık tutarken dengesini kaybedip düştüğü çayda kaybolan lise son sınıf öğrencisi Murat Gündüç'ü (17) arama çalışmaları sabahın ilk ışıklarıyla yeniden başladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2019 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2019 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kayıp lise birincisinin mezuniyet görüntüleri ortaya çıktı

Bu arada Gündüç'ün bir ay önce okulda düzenlenen mezuniyet töreninde çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde okul birinciliği ödülü alan Gündüç'ün yaptığı konuşmada öğretmenlerinden helallik istediği görüldü.

Olay, dün öğle saatlerinde Gürpınar ilçesi Aşağı Kaymaz Mahallesi'nde meydana geldi. Arkadaşlarıyla birlikte Zernek Çayı'na balık tutmaya giden Gürpınar Anadolu İmam Hatip Lisesi son sınıf öğrencisi Murat Gündüç, dengesini kaybedip suya düştü. Arkadaşları Gündüç'ü kurtaramayınca polise haber verdi. İhbar üzerine bölgeye polis, İl Afet Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), UMKE ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

AFAD ekipleri suda arama yaparken, polis ve köylüler de özel eğitimli köpek eşliğinde çayın kenarında arama yaptı. Dün akşam saatlerine kadar yapılan çalışmalardan sonuç alınamadı.

Ekiplerin, günün ilk ışıklarıyla yeniden arama çalışması başlattı. Van Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği ekipleri de çayda arama çalışması yaptı.

SON GÖRÜNTÜLERİ YÜREKLERİ DAĞLADI

Okul birincisi Murat Gündüç'ün yaklaşık 1 ay önce okulda düzenlenen mezuniyet töreninde çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, okul birinciliği ödülünü edebiyat öğretmeni Gamze Atan ve matematik öğretmeni Tuğçe Topal'dan alan Gündüç'ün yaptığı konuşmanın sonunda öğretmenlerinden helallik istediği görüldü. Arkadaşları tarafından alkışlanan Gündüç'ün bu görüntüleri yürekleri dağladı.

ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Murat Gündüç'ü arama çalışmaları sabahın ilk ışıklarından beri sürdürülüyor. Çalışmalara Van Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı su altı ekibi ile AFAD, UMKE, itfaiye ve sağlık ekipleri de katıldı. Okul birincisi Murat'ın bulunması için Zernek Çayı'nda devam edilen arama çalışmalarını izleyen yakınları, uzun süre gözyaşı döktü. Çalışmalara yöre sakinleri de destek verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.