Hava Durumu

Kayıp müzisyeninin cesedi olay yerinden alındı

Antalya'da müzisyen Metin Kor'un cesedi, kaybolduğu bölgeye yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta bulunan Subaşı Yaylası'nda bir kayanın dibinde bulundu. Kor'un 8 metre yüksekteki kayalıklardan düşerek hayatını kaybettiği belirlendi. Kor'un cesedi, Jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından bulunduğu yerden alınıp morga kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2018 18:51
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2018 18:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kayıp müzisyeninin cesedi olay yerinden alındı

İstanbul'dan 20 Haziran'da geldiği Kaş'ta bir gün konaklayan, daha sonra aracıyla kamp yapmak için Gömbe Yaylası'ndaki İkiz Göller mevkisine giderek çadır kuran ve Metin Kor'dan (43) bir daha haber alınamadı. Kor'un bulunması için bölgede yapılan çalışmaların 7'nci gününde, kamp alanına yakın Subaşı Yaylası'nda AFAD ekipleri tarafından üzeri çıplak bir erkek cesedi bulundu. Yapılan incelemede cesedin Metin Kor'a ait olduğu kesinleşti. Metin Kor'un bir kayanın dibinde bulunduğu ve 8 metre yüksekteki kayalıklardan düşerek hayatını kaybettiği ihtimali üzerinde duruluyor.
Kor'un kayalıklarda bulunan cesedi Jandarma olay yeri ekiplerinin incelemesinin ardından bulunduğu yerden alınarak Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.