Hava Durumu

Kaza kurşunu

Bursaspor Durmazlar, Basketbol 1. Ligi play off yarı final 2. maçında Bahçeşehir Koleji'ne 69-64 mağlup oldu. 3 galibiyet alan takımın adını finale yazdıracağı seride durum 1-1'e geldi.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2018 07:52
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2018 07:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kaza kurşunu

HABERI Özgün DOĞAN I

MAÇA İYİ BAŞLAYAMADI

Türkiye Basketbol 1. Ligi play off yarı final 2. maçında Bursaspor Durmazlar konuk ettiği Bahçeşehir Koleji'ne 69-64 mağlup oldu. Timsah en büyük gücü taraftarından yoksun çıktığı maçta rakibine direnemedi ve seride durumun eşitlenmesine engel olamadı. Atatürk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan takım konuk ekip oldu. Kerem Gönlüm'ün etkili oyunuyla farkı 7 sayıya kadar çıkaran İstanbul ekibine Can Özcan'la karşılık veren Yeşil Beyazlılar farkı 4 sayıya kadar indirdi ve ilk çeyreği 20-16 Bahçeşehir ekibi önde tamamladı. İkinci periyot büyük çekişmeye sahne olurken iki takım da karşılıklı sayılar üretti. Son bölümlerde pota altında sayı bulmakta zorlanan Yeşil Beyazlılar ilk yarıyı 36-30 geride tamamladı.

3. KARŞILAŞMA İSTANBUL'DA

İkinci yarı karşılıklı sayılarla başladı. Pota altında etkili olan konuk ekibe ev sahibi takım dış atışlardan karşılık vermeye çalıştı. Dış atışlardan isabet sağlayamayan Yeşil Beyazlılar aradaki farkı eritemedi ve son çeyreğe 11 sayı farkla geride girdi: 42-53. Final periyodu nefesleri keserken Dejan Borovnjak pota altında, Ali Işık da dış atışlardan sayı üretti ve fark 4 sayıya kadar indi. Maçın son bölümlerinde Dewayne White'i durdurmakta zorlanan Bursa ekibi parkeden 69-64 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla Basketbol 1. Lig play off yarı final 2. karşılaşmasını kazanan Bahçeşehir Koleji seride durumu 1-1'e getirmeyi başardı. 3 galibiyet alan takımın adını finale yazdıracağı serinin 3. maçı 19 Mayıs cumartesi günü saat 14.00'te İstanbul Caferağa Spor Salonu'nda oynanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.