Hava Durumu

Kaza yerinde yaralı çocuk ararken bakın ne buldular!

Elazığ'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaşamını yitirdi. Polis ekiplerinin yaptığı incelemede kaza yerinde bir çift çocuk ayakkabısına rastlanması üzerine araçtan fırlamış olabilme ihtimaline karşın çevrede bir süre arama yapıldı. Yapılan aramada yol kenarında bir tabanca bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2016 09:22
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2016 09:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kaza yerinde yaralı çocuk ararken bakın ne buldular!
Elazığ'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre, Cahit Dolukay Bulvarı Keklik Tepe mevkisinde, Yaşar Altunbaş (35) idaresindeki 23 HY 661 plakalı minibüs orta refüje ve elektrik direğine çarparak karşı şeride geçtikten sonra yol kenarına devrildi.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı müdahalede Ali İhsan Aydoğdu'nun olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada ağır yaralanan sürücü Altunbaş ise kaldırıldığı Fırat Üniversitesi Hastane'sinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.



Polis ekiplerinin yaptığı incelemede kaza yerinde bir çift çocuk ayakkabısına rastlanması üzerine araçtan fırlamış olabilme ihtimaline karşın çevrede bir süre arama yapıldı. Yapılan aramada yol kenarında bir tabanca bulundu.Altunbaş ve Aydoğdu'nun cesetleri otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.