Hava Durumu

Kazanacağız

Bayram öncesi keyifli bir maçı geride bırakmak istediklerini söyleyen Samet Aybaba, "Seyircimiz önünde 3 puanı almak istiyoruz" dedi. Aybaba Ekong'un ayrılmasıyla ilgili olarak da konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2018 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2018 08:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kazanacağız

Haber ITolga ÖZTAŞI

İYİ BİR RAKİPLE OYNAYACAĞIZ

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba Kayserispor maçı öncesi açıklamada bulundu. İyi bir rakibe karşı oynayacaklarını belirten deneyimli teknik adam, "Geçen sezonun iyi takımlarından birisiyle oynayacağız. Seyircimiz önünde kazanmak istiyoruz. Kazanmak için her şeyi yapacağız. İnşallah bizim için bayram öncesi keyifli bir mücadele olur" dedi. Oyuncularının Fenerbahçe maçında sergilediği performansa da değinen Aybaba, "Büyük maçların havası başka olur. Biz takımdaşlık adına mesafe kaydettik. Önemli olan bunu koruyabilmek. Futbolcularımız da bunu başaracaklar" dedi.

TİTİ GİTTİKTEN SONRA ALMALIYDIK

Ekong'un takımdan ayrılmasıyla ilgili de görüşlerini aktaran Samet Aybaba, "Keşke Titi ayrılınca bir stoper transferi yapabilseydik. Fakat olmadı. Bizim o konuda eksiğimiz var. Şimdi iki stoper alacağız. Hazırlık maçlarında bir arkadaşımızı orada görevlendirdim. Kayserispor maçında onu sahaya süreceğim. O mevkide sıkıntı yaşayacağız ama yapacak bir şey yok. Ekong için iyi bir teklifle geldiler. Satılmayacak oyuncu olmaz. Biz de bunu değerlendirdik" diye konuştu. 2-3 gün içinde transferde önemli gelişmelerin olacağının altını çizen Aybaba Kubilay Kanatsızkuş'un kiralanacağını yineledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.