Hava Durumu

''Kazanmak istiyoruz''

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Çaykur Rizespor ile kora kor bir maç oynayacaklarını ancak sahadan üç puanla ayrılmak zorunda olduklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2018 08:21
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2018 08:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
''Kazanmak istiyoruz''

Haber I Tolga ÖZTAŞ I

ZOR BİR DEPLASMAN

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba hafta sonunda Çaykur Rizespor ile oynayacakları maç için iddialı konuştu. Artık kazanma vaktinin geldiğini belirten deneyimli teknik adam, "Zor bir deplasman. Biz artık kazanmak istiyoruz. Bir sürü şeyi geliştirdik. Takımdaşlığı, coşkuyu. Oyuncularımız saha içinde istediğimiz şeyleri yapmaya başladı. Arkadaşlıkları da gelişti. Takım olmak için bir arada çok fazla oynamak lazım. Biz de iki özel maç yaparak hem oyun oynama kabiliyetini geliştirdik hem de oyuncuların birbirlerini anlamalarını sağlamaya çalıştık. Zor bir deplasman ama artık kazanmak istiyoruz" dedi.

BUNA İHTİYACIMIZ VAR

Bu maçtan mutlak üç puan çıkarmak zorunda olduklarını yineleyen deneyimli çalıştırıcı, "Kazanıp ondan sonraki maçları nasıl değerlendireceğiz ona bakıyoruz. Buna ihtiyacımız var. Oyuncularımız da bunu biliyor. Çalışmalarımızı bu yönde devam ettiriyoruz. Maça gayet ciddi bir şekilde çıkıp, disiplinli bir şekilde oynayıp, kazanıp dönmek istiyoruz." diye konuştu. Takımdaki eksik oyunculara da değinen Samet Aybaba, "Bazı oyuncularımızın eksikleri var. Onları hem antrenmanlarda hem de özel maçlarda kullanmaya çalışıyoruz. Kolay değil. Hazır olmayan oyuncuyu oynatırsanız sıkıntı olur" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.