Hava Durumu

Kazanmak zorundayız

Bursa Hakimiyet'in sorularını yanıtlayan Umut Meraş ve Furkan Soyalp, Sivas'a üç puan için gideceklerini açıkladı. Her iki oyuncu da Bursa'ya galibiyet sevincini yaşayarak döneceklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2018 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2018 08:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kazanmak zorundayız

Haber I Samet ZİNCİROĞULLARI I

GALİBİYETE İNANIYORLAR

Süper Lig'de geride kalan 6 maçtan 5 puan çıkaran ve bu nedenle klasmanda 15'inci basamakta yer alan Bursaspor artık galibiyetle tanışmak istiyor. Takım üzerinde baskı yaratmaması adına Sivasspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanan Yeşil Beyazlılar'da oyuncular da mücadeleden üç puan çıkaracaklarına inanıyor. Bursa Hakimiyet'in sorularını yanıtlayan Umut Meraş ve Furkan Soyalp Sivas'a galibiyet için gideceklerini söyledi.

ZOR BİR DEPLASMAN AMA

Başakşehir karşısında ilk kez Süper Lig deneyimi yaşayan ve artık kazanmak zorunda oldukları döneme girdiklerini belirten Umut Meraş,"Sivas zor bir deplasman. Biz de iyi bir takımız. Oraya kazanmak için gideceğiz. İnşallah üç puan alıp döneceğiz" diye konuştu. Genç yaşına rağmen takımın eskilerinden olan ve camianın büyük beklenti içinde bulunduğu Furkan Soyalp de "Artık Sivas'a üç puan için gitmemiz gerekiyor ve üç puan istiyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.