Hava Durumu

Kazazedeye Mustafa Dündar'dan yardım eli

Uludağ yolunda seyrederken yol kenarındaki köpekten korkup motosikletinden düşen dokuma işçisine ilk müdahaleyi Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve koruması yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2013 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2013 14:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kazazedeye Mustafa Dündar'dan yardım eli

Motosikleti ile Uludağ yoluna gezmeye çıkan dokuma işçisi Mustafa Aktaş, doktordan aldığı randevuya yetişebilmek için Uludağ Milli Parkı girişinden geri döndü. Dönüşte yol kenarında gördüğü köpeğin kendisine saldırmasından korkup hızla uzaklaşmak isteyen Aktaş, önündeki virajı alamayarak motosikletiyle devrildi. Kask takmadığı için başından ve vücudunun çeşitli bölgelerinden yaralanan motosiklet sürücüsü kazayı ucuz atlattı.

BAŞKAN YARDIMA KOŞTU

Kirazlı, Sarıalan ve Uludağ Milli Parkı girişinde yürütülen çalışmaları incelemek için başkan yardımcılarıyla birlikte yoldan geçmekte olan  Mustafa Dündar, hemen önlerinde meydana gelen kazayı görünce, otomobilini durdurarak yaralı vatandaşın yardımına koştu. Düşmenin etkisi ile başından ciddi şekilde yaralanıp kanlar içinde kalan Mustafa Aktaş’ın yanına giden  Dündar ile koruması, yaralı vatandaşa ilk müdahaleyi yaptı.

Başkanın aracındaki ilk yardım setini alarak, kaşı yarılan kolunda ve bacağında ciddi yaralar oluşan vatandaşın yardımına koşan Dündar’ın koruması, yarayı temizleyin pansuman yaptı. Şuuru açık olan, ancak yaşadığı şok sebebiyle bir süre kendine gelemeyen Mustafa Aktaş, daha sonra olay yerine çağrılan 112 ekipleri tarafından ambulansla hastaneyi kaldırıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.