Hava Durumu

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Bursa Hakimiyet ve AS TV'ye özel açıklamalar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Lideri Meral Akşener ile Gökdere Meydanı'nda dün düzenlenen ortak miting öncesi AS TV ve Bursa Hakimiyet Gazetesi'ne önemli açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2019 07:32
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2019 07:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Bursa Hakimiyet ve AS TV'ye özel açıklamalar

Haber / Seray SAYGILIOĞLU

Kılıçdaroğlu, son 5-6 aydır Bursa'ya özel bir önem verdiklerini dile getirerek "Bursa demokrat bir kent. Bu tür bir yönetimi hak etmiyor. İyi bir yönetime ihtiyacı var. Bursa'nın bilinen ismi 'Yeşil Bursa'. Ancak bugün Bursa yeşil değil, beton Bursa oldu. Dolayısıyla buraya yeni bir yüz, yeni bir isim ve yeni bir yönetim gerekli.Bunun için de Mustafa Bozbey'i seçtik" dedi.

Siyasetteki beka tartışmalarına da değinen Kılıçdaroğlu "Bursa'ya Mustafa Bozbey'in gelmesi Bursa'yı kucaklayıp adını duyurması Türkiye'de beka sorunu mu yaratır? Neden beka sorunu diyorlar? Çünkü diyecek bir şeyleri yok. Bursa'yı güzelleştirdik dediler ama betona dönüştürdüler. İşsizliği engelledik deseler Bursa'da işsizlik var. Dönüp onlara şunu sormak lazım. 17 yıldır bu ülkeyi kim yönetiyor tek başına? O yüzden vatandaşlar sandık başına giderken ellerini vicdanına koysun" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.