Hava Durumu

Kemal Kılıçdaroğlu yarın Bursa'da

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu referandum çalışmaları kapsamında yarın Bursa'ya geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2017 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2017 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kemal Kılıçdaroğlu yarın Bursa'da

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini öngören 18 maddelik anayasa değişikliğinin oylanacağı referandum çalışmalarını sürdüren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın Bursa'da temaslarda bulunacak. Referandumda 'Hayır' oyuna destek istemek için Bursa'ya gelecek olan CHP liderini yoğun bir program bekliyor.

Kılıçdaroğlu'nun Bursa'daki ilk durağı İnegöl olacak. Yarın saat 10.30'da ilçedeki muhtar, din görevlileri, okul aile birliği başkanlarıyla bir araya gelecek olan CHP lideri, daha sonra İnegöl Kamyon ve TIR Garajı'nı ziyaret edecek. Burada kamyon ve TIR şoförleriyle toplantı yapacak olan Kemal Kılıçdaroğlu, rotasını Yenişehir'e çevirecek.

Saat 13:00'te Yenişehirli esnaf ve çiftçilerle buluşacak olan Kılıçdaroğlu, anayasa değişikliği paketinin detaylarını anlatacak. İnegöl ve Yenişehir'in ardından kent merkezine gelecek olan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 15:00'te Esnaf Sarayı'nı ziyaret ederek, Şoförler, Minibüsçüler, Taksiciler, Servisçiler Odaları'nın üyeleri ile görüşecek. Kemal Kılıçdaroğlu'nun son programında ise Nilüfer'de Karadeniz Dernekleri ile bir araya gelerek, referandumda 'Hayır' oyu için destek isteyecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.